Privacyverklaring

Littlebox. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u met Littlebox. deelt vertrouwelijk wordt behandeld. U dient zich ervan bewust te zijn dat Littlebox. niet verantwoordelijk is voor de privacyverklaring van andere sites en bronnen. We informeren u hieronder over hoe er met uw persoonsgebonden gegevens wordt omgegaan.

 

Identiteit

Littlebox.

Pijlstaarthof 7

6533 SK Nijmegen

Emailadres: info@little-box.nl

KvK-nummer: 69151598

 

Gebruik van uw persoonsgegevens
Wanneer u zich aanmeldt voor een van de diensten van Littlebox. vraagt zij u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze persoonsgegevens worden alleen gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Deze persoonsgegevens zijn:

  • voor- en achternaam;
  • geboortedatum;
  • adres;
  • e-mailadres;
  • telefoonnummer;
  • betaalgegevens.

Wanneer u uw persoonsgegevens niet met Littlebox. wilt delen, het is niet mogelijk om gebruik te maken van haar diensten. De persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld. Verstrekte informatie wordt niet aan derden verkocht. Littlebox. verstrekt uitsluitend persoonsgegevens aan derden indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van haar diensten. Daarbij zijn zij op hun beurt ook verplicht uw persoonlijke gegevens te beschermen. Als wij uw gegevens gebruiken voor iets waar volgens wettelijke bepalingen uw toestemming voor nodig is, vragen wij om uw uitdrukkelijke toestemming. Gegeven toestemming kunt u ten allen tijde intrekken.

 

Bewaren van uw persoonsgegevens

Littlebox. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om haar diensten uit te kunnen voeren. Littlebox. hanteert, indien nodig, de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar voor uw persoonsgegevens. Dit doet Littlebox. om onder andere aan alle wettelijke verplichtingen te voldoen.

Littlebox. biedt alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonsgegevens die op dat moment aan haar zijn verstrekt. Hierover kunt u via info@little-box.nl contact opnemen.

 

Beveiligen van uw persoonsgegevens

Littlebox. neemt passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen. Er wordt gebruik gemaakt van versleuteling middels een SSL-certificaat en uw persoonsgegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving. Ook het betaalsysteem van Littlebox. is goed beveiligd. Alle gegevens worden via een zogenoemde SSL-verbinding verzonden.

 

Bezwaren

Indien u van mening bent dat Littlebox. uw persoonsgegevens onrechtmatig heeft gebruikt, dan hebt u het recht om een melding te doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Littlebox. gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen Littlebox. in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van haar diensten, deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van haar bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het bezoeken van de website geen cookies ontvangt.

 

Vragen

Littlebox. controleert regelmatig of zij aan haar privacyverklaring voldoet. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van haar site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Als u vragen heeft over deze privacyverklaring kunt u contact opnemen via info@little-box.nl.