Over

Waarom?

Stel: je hebt je droomhuis gevonden en je gaat er wonen. Maar dan? Hoe ga je ervoor zorgen dat je je ook daadwerkelijk thuis voelt in je eigen huis? Hoe geef je je eigen huis net dat beetje extra sfeer? Hoe word je trots op je eigen huis? Wij hebben zelf ruim een jaar in een “half af” huis geleefd. De basis hadden we wel vrij snel bij elkaar, maar namen onvoldoende de tijd voor de kleine dingen. En juist die zijn zo bepalend voor de uitstraling van je woning. Studie, werk, wij hadden allerlei smoesjes. Uiteindelijk is alles goed gekomen, maar wij weten dus zelf hoe lastig het soms kan zijn.

Vanuit onze eigen ervaring en interesse in interieur is Littlebox. ontstaan. Wij zijn zelf gek op verrassingen en gunnen dit iedereen!

Het concept

Littlebox. is een uniek concept waarbij je maandelijks mooie producten voor in huis ontvangt. Ons doel is zeker niet om een huis volledig te veranderen, maar om je huis door middel van kleine toevoegingen net dat beetje extra sfeer te geven. Wij stellen de inhoud van iedere Littlebox. met veel zorg samen en streven ernaar dat de producten in de Littlebox. in ieder interieur passen.

Ideaal als cadeau!

Verjaardag? Housewarming? Een Littlebox. is ook erg leuk om cadeau te geven! Je kan de Littlebox. direct bij de gelukkige laten bezorgen.